Jajamensan!

www.myspace.com/trevoltpunk


Nu ligger omslagsbilden till kommande albumet uppe, ja jävlar vad coolt! Vi är fett pepp:-)

Annars väntar ju världens mest stressiga hektiska helg:
På fredag spelar vi som sagt på Templet i Lyngby med Domi. Det kommer att bli ultrafräsigt...

På lördag spelar vi...

a) På Gimle i Roskilde, även där tillsammans med Domi.

b) På Tivoli i Helsingborg tillsammans med tre identiska generiska diseldoftande Metallica-coverband på Bandits unsigned-tävling. Bara ett går vidare till riksfinal i Stockholm osv osv.

Jag tycker väldigt synd om de övervintarde hårdrockarna om det skulle bli så att vi lyckas slingra oss ur kontraktet med Gimle. Jag måste vara ärlig här- jag tror inte att det kommer att bli några som helst problem med det. Det är kraftig slagsida åt att det blir så att vi spelar i Helsingborg på lördag men det känns väldigt spännande att ingen faktiskt vet riktigt än!

...så ni måste lova att hålla den här bloggen hemlig...

Danskjävlarna svarar ju inte i telefon! Vi är ju "bara" förband så vi räknar inte med att det skall vara allt för krångligt att klara sig utan oss. Dessutom har vi väldigt goda vänner som lovat att de hoppar in och täcker för oss. Mer om vilka de är längre fram.

Så för en gångs skull har det strävsamma punkbandet det lite ovanliga I-landsproblemet FÖR MÅNGA spelningar till skillnad från det lite mer traditionella motsatta förhållandet. Varje dag är en ny överraskning!

Men skit i det, allt löser sig med lite jävlar anamma och en positiv attityd.

Nu skall jag njuta av illegalt nedladdad amerikansk tecknad underhållning följt av läggdags följt av ännu en spännande dag!

 

Ha det Gytt

 


Kommentarer
Postat av: T

schyssta låtar ni har

2009-10-29 @ 16:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0