Double Fist!

Nu sitter jag återigen på ett tåg och skriver, inloggad på sj:s nät, inloggningen betald för med surt förvärvade respoäng.

Det har blivit lite av en tradition och varför inte! Skrivandet kommer när det vill, precis som annan ”inspiration”, galenskap eller klarsynthet.

Den här svängen skall jag försöka åstadkomma två saker: Enorma mängder reptid och så mycket kaffedrickandet med så många människor som möjligt som möjligt. Jag har en hel del vänner och bekanta som jag insett att det krävs hårt arbete från framförallt min sida för att inte glida ifrån, människor jag träffar mer sällan än ens mina egna föräldrar men som jag ändå håller för viktigare än vad som närmast liknar genanta facebook-relationer.

Har staden förändrats i min frånvaro? Har jag?

Eller har jag förändrats och därmed också staden? Spännande frågor som är skitointressanta. Jag ska se till att ha så trevligt som möjligt och njuta av den sötsura känslan av att få sakna min kära lilla Snäcket, väl medveten om att den här gången kommer jag tillbaka till henne när jag åker hem.

Att flytta tvärs över landet, lämna ”allt”, är inte så hemskt som det verkar innan man gör det. Jag tog ju med mig själv så hela den värld mina sinnen skapat i mitt inre kvarstår precis så nära som mina känslor tillåter. Hemma är där hjärtat är? Jag fattar det nu. Mina vänner och mitt liv är fortfarande desamma.

Men skillnaden, skillnaden är att jag äntligen, äntligen äntligen har en kvinna i mitt hjärta, hela vägen. Inte för att vara orättvis, men vi var menade att vara syskon. Du förstår mig väl nog för att inte annat än glädjas åt oss alla. Jag älskar Cecilia.

Jag är fucking stoked as hell – stryk det- jag känner mig fullkomlig och lycklig och det är med en enorm glädje och framtidstro jag ser fram emot bröllopsdagen.

Först i kompisgänget att gifta sig, minsann. Äntligen kommer jag at kunna kalla dig min fru utan att känna mig dum som skojar om något när jag vet att jag vill ha det så!

Förlåt Victoria och Daniel, om vi stjäl er uppmärksamhet. Jag räknar med att ni är med och betalar vårt bröllop, så klart?

Skriver mer sen, nu ska jag sitta och njuta av dels en vacker solnedgång men även tanken på den perfekta lördagen i förrgår:

Min mor och hennes man på middag hemma hos din mor och hennes man, allt var så härligt… retro. Och luften var full av änglar som sjöng:

JAJAMENSAN så det ekade i öronen.

Puss!


Vilken knäpp dröm!

Jag hade precis en helt knäpp dröm.
Jag var på en fest i ett hus, typ en herrgård eller något, större än en villa i alla fall.
Jag visste att festen nästan aldrig tog slut, att man aldrig skulle gå hem eller så men att den till slut ändå gjorde det
(livet).
Jag kommer i håg tre vackra kvinnor med olika hårfärger och kroppstyper. Vi skulle gå in i ett annat rum och "ha en orgie" under skratt och fniss. Jag tröttnade fort på dem.
Därefter åkte sprit och knark fram i mängder. Jag minns att jag inte var särskilt intresserad. Då hittade jag bakelserna.
Hylla upp och hylla ner av bakelser. Biskvier, kladdkaka, chokladbollar... Jag klättrade upp på skåpet och åt och åt.. jag fyllde mina fat och satte mig och tryckte i mig av chokladbakelserna.
De tre tjejerna kom tillbaka och ville avsluta vad som påbörjats. Jag svarade dem inte, bara åt. De hade flaskor i händerna.
Därefter kom gryningen och vi hittade en låda med världens coolaste leksak. Den var så cool att jag är HELT säker på att jag log i sömnen.
Det var en liten glaskula på en ställning, inte större än en knytnäve. När man aktiverade den fällde den ut sig som en mekanisk påfågel...
Därefter cyklade Linnéskolans bibliotekarie förbi.
Jag vaknade med dregel i skägget.
Sprit, knark och kvinnor. Inget av det intresserar mig längre.
Men bakelser....

Korrenspondens

Jag fick ett brev från något suspekt företag som undrade om jag inte var sugen på att shoppa över mina tillgångar.
De hade till och med varit vänliga nog att bifoga en låneansökan.
Jag författade direkt följande mejl till deras kundservice:
Re: Vitlök och silver
Bäste herrar vampyrer!

Mottog i dagarna ett brev från Er med bifogad låneansökan.

Jag vill härmed informera om att jag anser att den typen av affärsmetodik Ni sysslar med är avskyvärd och står inte sagans blodsugande vampyrer kort efter!

I ett Sverige där allt fler, särskilt de unga, hamnar i skuldfällor efter skamlösa lockrop från Er och Era gelikar är det inget annat än skamlöst att Ni med gott samvete kan anse er berättigade att på måfå sända ut totalt oombedda låneansökningar, iskallt kalkylerande den lönsamhet som kan uppstå i konsumtionshysterins kölvatten.

Ni är vampyrer!

Då mitt förråd av silver och vitlök tyvärr för tillfället är blott och enbart ringa, måste jag tyvärr avböja ert generösa erbjudande.
(Fullt medveten om ironin, tack)


I framtiden, om behov av ett ockerlån skulle uppstå på min part, kommer jag på egen hand se till att laga rätt på ett sådant.
Jag betackar mig således vidare försändelser från Er.

mvh

Erik Billing
Vad får man för svar på ett sådant mejl då? Goddag, yxskaft? Som man ropar i skogen får man svar?
Hej,

Vi tackar för dina synpunkter.

Vi köper våra adresser från företaget SPAR. Om du har kvar vårt utskick så ser du högst upp i det högra hörnet att det står: Adresskälla: SPAR. Självklart ska vi ta bort dig så att du inte får framtida utskick av oss. För att vi ska kunna göra det behöver vi ditt personnummer. Detta för att SPAR ska kunna garantera att de kan plocka bort rätt person från listan över personer som ej vill ha reklam från oss i framtiden.

Mvh
SevenDay Kundcenter
Varpå jag svarar:
Mitt personnummer? Skojar ni eller? Det får ni vrida ur min döda, kalla hand. Ta hela ert register och fråga snällt
varenda person i det om de är intresserade av era övergrepp i stället.
VI ska inte behöva anstränga oss för att slippa aggressiv marknadsföring i vardagen. NI ska fråga oss om vi är intresserade av att höra från er från första början.
Så nu har jag påbörjat resan mot Rättshaverist: Grinig Gammal Gubbe med att trakassera någon stackars kundansvarig gymnasieprao.
Fortsättning följer.

RSS 2.0